Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Dat verschilt per product. Als je een poster hebt besteld, dan wordt deze geprint bij een lokale, professionele drukkerij. Meer informatie over de bezorging kun je vinden op de pagina Levertijd & bezorging.

Heb je een printable gekocht? Nadat je bestelling is verwerkt, ontvang je een e-mail met een link waar je de gekochte printable(s) kunt downloaden. Je kunt tot 7 dagen na aankoop de printable(s) downloaden. * Heb je een product besteld in een afwijkend formaat of ander type materiaal, dan kan de levertijd langer duren. Ik informeer je hierover zo snel mogelijk.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Je kunt betalen op mijn website betalen door middel van PayPal. Waarom PayPal? Het is een makkelijke, veilige manier om online aankopen te betalen. Je kunt ook betalen met je creditcard als je geen PayPal-account hebt. Kies dan in het betaalvenster voor ‘Betalen als gast’. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Ik wil liever niet betalen met PayPal.

Het is ook mogelijk om te betalen per factuur. Mail je vraag en een link van het product dat je wilt bestellen naar info@foxyprintdesign.com. Zodra ik je verzoek heb ontvangen, zal ik je bestelling in orde maken en per e-mail een factuur sturen. Wist je dat je producten van Foxy Print Design ook kunt kopen op (internationale) webshops zoals Etsy en MiPic? Deze bedrijven bieden meerdere betaalmogelijkheden aan waar je uit kunt kiezen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja, dat kan binnen 24 uur nadat je de bestelling hebt geplaatst. Let op: Voor digitale bestanden geldt een uitzondering. Als de betaling verwerkt is, wordt automatisch een downloadlink naar je e-mail verstuurt en is het niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren. Zie voor details de algemene voorwaarden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Het is mogelijk producten (die niet gepersonaliseerd zijn) op eigen kosten te retourneren. Het is niet mogelijk om digitale bestanden zoals printables te retourneren. Ben je niet tevreden over de kwaliteit? Dan geldt natuurlijk een uitzondering op de regel. Neem alsjeblieft contact met me op, dan kijken we samen naar een oplossing. Zie voor details de algemene voorwaarden.

Ik heb een klacht. Waar kan ik deze indienen?

Heb je een klacht over je bestelling of over de dienstverlening van Foxy Print Design? Wat ontzettend vervelend! Dat is zeker niet de bedoeling. Mail je klacht naar info@foxyprintdesign.com en ik reageer zo snel mogelijk per mail of telefoon.

Hoe ga je met mijn persoonlijke gegevens om?

Je gegevens worden heel secuur bewaard. Voor de omgang met je persoonlijke gegevens heeft Foxy Print Design een Privacy verklaring opgesteld.