Copyright Foxy Print Design 2018
 

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je een poster hebt besteld, wordt deze geprint bij een lokale, professionele drukkerij. Meer informatie over de bezorging kun je vinden op de pagina Levertijd & bezorging. Heb je een printable gekocht? Nadat je bestelling is verwerkt, ontvang je een e-mail met een link waar je de gekochte printable(s) kunt downloaden. Je kunt tot 7 dagen na aankoop de printable(s) downloaden.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Je kunt betalen door middel van Ideal, PayPal en Sofort. De betalingen worden afgehandeld door de provider Pay. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja, dat kan binnen 24 uur nadat je de bestelling hebt geplaatst. Voor digitale bestanden geldt een uitzondering. Als de betaling verwerkt is, wordt automatisch een downloadlink naar je e-mail verstuurt en is het niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren.

Ik heb een offerte aangevraagd. Kan ik deze annuleren?

Een offerte kan uiteraard geannuleerd worden als je er toch liever van afziet. De offerte is pas bindend als we samen een overeenkomst hebben gesloten over de opdracht.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Het is mogelijk posters op eigen kosten te retourneren. Neem alsjeblieft contact met me op als je niet tevreden bent over je bestelling, dan kijken we samen naar een oplossing! Het is niet mogelijk om digitale bestanden zoals printables te retourneren. Zie voor details de  algemene voorwaarden.

Ik heb een klacht. Waar kan ik deze indienen?

Heb je een klacht over je bestelling of over de dienstverlening van Foxy Print Design? Wat ontzettend vervelend! Dat is zeker niet de bedoeling. Klachten kun je hier doorgeven.

Hoe gaan jullie met mijn persoonlijke gegevens om?

Voor de omgang met je persoonlijke gegevens heeft Foxy Print Design een Privacy verklaring opgesteld.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Lees op deze pagina de algemene voorwaarden.